Publiseringsløsning og dokumentsky

Ny publiseringsløsning 

Innloggingsbildet i Oxocon1. mars lanserer vi vår nye publiseringsløsning: Oxocon. Oxocon er utviklet av våre egne utviklere fra bunnen av og skal gjøre det enkelt for "hvermannsen" å publisere tekst, bilder, video og lignende. Publiseringsløsningen leveres med en ferdigdesignet nettside som er bygget på et moderne og responsivt rammeverk. Det betyr blant annet at innholdet du publiserer tar seg like godt ut på en mobiltelefon eller et nettbrett som på en datamaskin.
 
Løsningen kommer blant annet med dra-og-slipp av bilder, både for bruk i artikler og i bildegallerier og -karuseller. 
Startsiden i Oxocon
Du trenger med andre ord ikke laste bildene opp på server slik du gjør i de fleste andre publiseringsløsninger i dag. Bare dra bildet inn i artikkelen så ordner publiseringsløsningen resten.
 
Ønsker du å legge en video fra f.eks. YouTube eller Vimeo i artikkelen trykker du bare på videoikonet og limer inn adressen til videoen.
 
Løsningen leveres både på norsk og engelsk og kan enkelt oversettes til flere språk ved hjelp av Gettext. 

Vi kommer med mer informasjon om løsningen 1. mars. Inntil da finner du skjermdumper (riktignok av en tidligere betaversjon) på www.oxocon.com.
 

Dokumentsky

De fleste av våre kunder er sikkert ikke klar over det, men vi leverer allerede i dag dokumentskyløsning til en rekke bedrifter og nettaviser. Løsningen har vært i bruk av noen av våre kunder i mer enn tre år. Inntil nå har løsningene primært blitt solgt av våre partnere, og løsningen ligger ikke ute som et produkt på våre nettsider. Fra 1. mars kan du imidlertid bestille dokumentsky direkte på våre nettsider, fiks ferdig og med sikker server (SSL) aktivert uten ekstra kostnad.
 
Mer informasjon publiseres på våre nettsider 1. mars.

Publisert 2017-02-15 11:18:42