Webhotell - priser

Webhotell med kontrollpanel

Perfekt for WordPress og Joomla!
Våre webhotell leveres med PHP og MySQL og er perfekt for bruk til hosting av for eksempel WordPress og Joomla. Alle pakker leveres med system for automatisk installasjon (såkalt "one click"-installasjon) av de mest populære webapplikasjonene i verden, inkludert publiseringsløsninger (som for eksempel WordPress, Joomla og Drupal) og nettbutikkløsninger (f.eks. Magento, Prestashop og OpenCart).

Gratis HTTPS
Vi sikrer dine nettsider med gratis HTTPS (SSL-sertifikat). Velger du en pakke med e-post, vil du også kunne sende og motta e-post med sikker tilkobling (SSL). I tillegg kan du selvsagt lese og sende e-post i webpost-systemet, uansett hvor du befinner deg i verden.

Leveres med phpMyAdmin!
Vi gir deg også tilgang til direkte administrasjon av dine MySQL eller MariaDB-databaser gjennom phpMyAdmin, tilgjengelig direkte fra kontrollpanelet uten at du trenger å installere noe som helst på din egen datamaskin!

Diskplass 2 GB 10 GB 20 GB 50 GB
Ant. e-postkontoer (både POP3 og IMAP) 10 50 Ubegrenset Ubegrenset
Ant. databaser 1 5 Ubegrenset Ubegrenset
Båndbredde 100 GB/mnd. Ubegrenset Ubegrenset Ubegrenset
PHP 7
MySQL/MariaDB
CGI
Hjemmesidegenerator
Gratis HTTPS/SSL
Besøksstatistikk
Antispam (kontobasert) ¹
Ubegrenset antall e-postadresser ²
Ubegrenset antall subdomener
Ubegrenset antall DNS-pekere
Ubegrenset antall e-postvideresendinger
Ubegrenset antall web-videresendinger
IPv6 ³
DKIM/SPF
Bestill Bestill Bestill Bestill
¹) Kontobasert antispam aktiveres og administreres i kontrollpanelet (mest vanlig). Ønsker du i stedet en gatewayløsning (som sjekker e-post før den kommer fram til mailserveren) kan dette bestilles i tillegg.
²) Med ubegrenset antall e-postadresser har du muligheten til å opprette flere e-postadresser som peker til en og samme e-postkonto, eller du kan opprette ekstra e-postadresser som videresendes til andre e-postadresser du har i andre domener eller hos andre leverandører.
³) De aller, aller fleste har ikke behov for IPv6, men vi aktiverer dette på forespørsel for alle som ønsker det.

Alle priser er oppgitt eksklusive 25% merverdiavgift.